Onze fietsvakanties

Fietsvakanties

Fietsweekends

Mallorca van 8 tot 15 mei 2022

Het zomerseizoen loopt naar zijn einde, tijd om nieuwe uitdagingen te zoeken voor het komende jaar.

Na een onderbreking van 2 jaar ,omwille van het coronavirus, pakken we de draad weer op en organiseren we in 2022 terug een fietsvakantie naar Mallorca.

De periode is van zondag 8 mei t.e.m. zondag 15 mei 2022.

De fietsvakantie is een copy van het jaar 2019, enkel de ritten zullen wat verschillen.

We werken weer samen met de organisatie 54/11 bikeholiday van Zdenek Stybar. (https://www.54eleven.com/)

We verblijven in hetzelfde hotel Allsun Hotel Eden Playa 4,5* in Playa de Muro (https://www.allsun-hotels.de/urlaub/spanien/mallorca/allsun-hotel-eden-playa/).

Het hotel is op basis van van all inclusief. Drank en eten is hier gratis tot 24h .

Fietsen kunnen daar gehuurd worden. Deze zijn allemaal zo goed als nieuwe Specialized of Stevens fietsen. Je kan kiezen uit verschillende modellen (lijst in vragenlijst).

Alle leden van Bacwalde, aangesloten in voorjaar 2021, kunnen aan deze vakantie deelnemen.

Er zal voor elk niveau (Oranje (+), blauw+ en blauw) ritten worden uitgewerkt. Wie momenteel met basic meefietst mag natuurlijk ook mee en kan het een uitdaging zijn om naar een hogere groep te evalueren. Je moet er mee rekening houden dat er in Mallorca weinig vlakke ritten bestaan en er altijd toch een beetje moet geklommen worden.

We fietsen daar 6 dagen maar wie graag eens een stranddag (of meerdere dagen) inlast dan is dat uiteraard geen probleem.

Kostprijs:

• Suite 2–3 personen all inclusief voor 1 week: 433.80€/persoon.
  • Wie met 3 op appartement slaapt heeft 10%/persoon korting.
  • Suite enkel gebruik all inclusief voor 1 week: 637€/persoon
  • Huurfiets: afhankelijk model tussen de 114€ en de 214€ met verzekering (fietsenlijst in vragenlijst)
  • Transport luchthaven Palma naar hotel en terug: afhankelijk van deelnemers tussen 20€ - 30€
  • Vliegtuigticket: zal +/-230€ kosten met bagage. Begin november zijn de tarieven pas beschikbaar.
  • Elk jaar reserveer ik een bus vanuit Boechout naar de luchthaven en terug: rond 20€ (als we vanuit Deurne kunnen vertrekken is dat niet nodig)

Reken er dus op dat de reis tussen de 850€ en de 950€ zal liggen (afhankelijk van de gekozen fiets).

Enkel heb je ter plaatse nog geld nodig voor drank en eten tijdens je fietstochten.

Je kan inschrijven tot uiterlijk 24 oktober 2021.

Let op: de inschrijvingen zijn beperkt. We hebben een optie voor 60 personen. Dit kan misschien nog uitgebreid tot 80 personen maar dat is geen zekerheid.

Belangrijk: Allsun hotels aanvaard enkel personen die volledig gevaccineerd zijn (covid safe pas) of herstelt zijn van Covid.

Voor 24 oktober 2021 stort je een voorschot van 400€ op rekening van Bacwalde Fietsclub. Op die manier is je inschrijving definitief.

Wacht dus zeker niet te lang om in te schrijven want het is niet zeker dat er kamers kunnen bijgeboekt worden.

Inschrijven doe je op volgende doodle: Doodle | Fietsvakantie Mallorca 2022

In bijlage ook een vragenlijst. Stuur die volledig ingevuld terug naar mallorca@bacwaldefietsclub.be

Hoe sneller hoe beter want dan heb je meer kans dat jou gekozen fiets effectief nog voorradig is.

In de vragenlijst vinden jullie ook een lijst van de fietsen met hun prijzen.

De verzekering van 25€/week zit reeds in de huurprijs en is verplicht, deze verzekering dekt schade tot 1000€, is niet voor diefstal.

We zien er alvast naar uit.

Sportieve groeten

Bacwalde Fietsclub

Thijs Johan

P.s.: Er is geen annulatieverzekeing voorzien. Indien nodig kan je die best zelf afsluiten.

Hier nog een filmpje van het hotel: https://www.youtube.com/watch?v=SBG6cPFtGnQ&feature=youtu.be